Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
'Gospodin Savršeni' među tri djevojke ostavio Aleksandru, Hanu i Ivu

'Gospodin Savršeni' među tri djevojke ostavio Aleksandru, Hanu i Ivu

U utorak navečer je odlučio da je show završio za dvije djevojke s kojima se najmanje zbližio, a to su Anezi i Klara

Na početku emisije Gospodin Savršeni je poveo Klaru na najuzbudljiviji spoj nasamo kako bi se mogli bolje upoznati te kako bi se uvjerio ima li među njima prave kemije ili je ipak riječ o prijateljstvu. Nakon spoja sa simpatičnom Njemicom nije bio siguran koja je djevojka prava za njega pa je odlučio pozvati Ivu na single date kako bi ga ona opustila i smirila glavu.

Goran je Ivi odlučio ispuniti veliku želju pa ju je odveo na jahanje u Mirnovec, a Hana je bila vrlo ljubomorna jer je to bila i njezina velika želja, dok joj on to nije omogućio.


Pretposljednja ceremonija ruža bila je sve bliže, a cijela je situacija bila previše za Aleks koja se odlučila povući na osamu, gdje joj se pridružio Goran te je smirio nježnim poljupcem, što je izazvalo ljubomoru među ostalim djevojkama. Na ceremoniji ruža Goran je imao samo tri ruže koje je odlučio dati Aleksandri, Ivi i Hani pa je show završio za Klaru i Anezi.

- Opet je prva ruža bila moja i nadam se da će i ona posljednja biti moja - kazala je zaljubljena Aleks. 

Vaša reakcija na temu