Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
'Skidajte se do kraja' na sarajevski način: Ponovno u Loru stiže predstava za kojom luduju Splićanke!

'Skidajte se do kraja' na sarajevski način: Ponovno u Loru stiže predstava za kojom luduju Splićanke!

Ekipa Alteatra za 20. izvedbu u Splitu priprema vruće osvježenje s novim plesnim točkama i bonusom za vjernost

'Dame biraju' Altteatra Sarajevo zapalila je kazališne dvorane gdje god je igrala u zadnje dvije godine, a jedna od najvećih senzacija za ove izvrsne sarajevske glumce je zasigurno oduševljenje s kojim ih prima splitska ženska publika. Upravo zbog fantastičnog prijema koji dožive u Splitu, momci iz Alteatra će predstavu ponovno igrati u Lori u petak, 23. veljače. I to ne samo izvedbu u 19 sati, koja je već rasprodana u rekordnom roku, nego i drugu u 21.30 koja će biti jubilarna 20. u Splitu!

Redatelj Admir Glamočak i glumačka ekipa dobili su brojne nagrade na festivalima u regiji, odigrana je više od 300 puta uz 100.000 gledatelja. Predstava je rađena po filmu 'Full Monty - Skidajte se do kraja', a igraju je Igraju: Emir Fejzić, Mak Čengić, Davor Sabo, Damir Kustura, Sanjin Arnautović i Nancy Abdel Sakhi.

Petorica mladića, bez posla i novca vide rješenje svojih problema u oglasu za posao stripera u noćnom klubu. Zato se ovi nevješti erotski plesači odlučuju uz pomoć zgodne instruktorice plesa naučiti komplicirane koreografije i dobiti posao. Na kraju, ovi zgodni momci skidaju plesne korake i garderobu dovodeći atmosferu do usijanja.

Ekipa Alteatra za 20. izvedbu u Splitu priprema vruće osvježenje s novim plesnim točkama i bonusom za vjernost!

Ulaznice za predstavu su u prodaji u sustavu Eventima i na blagajni dvorane Lora od 16 do 19 sati, a rezervacije se vrše na 095 527 1852.

Vaša reakcija na temu