Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press 20 GODINA KOCKE Splitski klub slavi okrugli rođendan

20 GODINA KOCKE Splitski klub slavi okrugli rođendan

Donosimo program

Splitski klub Kocka objavio je program povodom 20.obljetnice kluba u organizaciji Koalicije udruga mladih i njenih udruga članica te suradnika.

Donosimo detalje:

30. travnja, prvi dan

Na dan službenog rođendana kluba Kocka pripremili smo:

- 20 sati, izložba arhiva

Vremeplov kroz plakate, ulaznice, fotografije i medijske isječke koji su oblikovali našu mladost i klub Kocku. Dio starih plakata, ulaznica i flyera posjetitelji će moći uzeti kao uspomenu. Izložba će biti otvorena svih pet dana proslave.

- 21 sat, koncert

Za izvođače smo odabrali neke od domaćih splitskih mladih bendova od kojih su neki i nastali iz kluba Kocka i našeg studia 3⁄4, a to su: Clowder, Foster, Neki reperi i Reoplan.

U prodaji će biti i klupski merch (majice, torbe, čarape i čaše), a biti će dostupan kroz sve dane proslave rođendana. Prvi dan ulaz je besplatan.

Više informacija potražite na Facebook eventu.


1. svibnja, drugi dan

- 21 sat, izložba arhiva

- 21 sat, EX-YU party

Drugi dan rođendana je rezerviran za najtraženiji tulum u gradu. Rasplesat ćemo se uz najveće hitove zlatnog doba glazbe bivše Jugoslavije.

Više informacija potražite na Facebook eventu.


2. svibnja, treći dan

- 18 sati, izložba arhiva

- 18 sati, panel rasprava

Bit će govora o kulturi mladih, prošlosti i borbi za osvajanje prostora Doma mladih, a poseban naglasak stavit će se na sadašnjost te neizvjesnu, uzbudljivu budućnost u kojoj će klub Kocka morati privremeno iseliti iz svog rodnog podruma.

Istražit ćemo različite perspektive govornika te njihove ideje o razvoju alternativne kulture mladih i njihovog slobodnog vremena, dok će publika i predstavnici medija moći sudjelovati u raspravi te postavljati pitanja.

Govornici:

- Domina Ančić - predstavnica najmlađe generacije volontera KUM-a

- Đordana Barbarić - udruga MoST (osnivači KUM-a)

- Katarina Duplančić - aktualna predsjednica i koordinatorica KUM-a

- Maja Munivrana - Služba za kulturu Grada Splita

- Dino Siriščević - dopredsjednik KUM-a (u doba osnivanja)

Moderatorica je Maja Čurković, magistra sociologije i projektna suradnica. Očekivano trajanje rasprave je oko 90 minuta.

- 20 sati, kviz

Lagani kviz znanja i zezancije s temom 'Kocka i sve oko nje'. Sudjelovanje je besplatno, očekuju vas nagrade, a sve šta trebate je okupit tim od max. 4 osobe i prijavit se u Kockin inbox/DM. Nesparene kvizaše ćemo pripojit postojećim timovima.

- 20 sati, bazar

Mini izdanje Bazâra: pronađite odjeću, različite ukrase i korisne predmete ili odnesite kući neki od Kockinih starih plakata/ulaznica/flyera. Biće svega, uzmi i nosi!

Više informacija potražite na Facebook eventu.


3. i 4. svibnja, četvrti i peti dan

- 21 sat, izložba arhiva

- 21 sat, koncert

Za kraj rođendana odlučili smo napraviti festival metal glazbe - zloSTavljanje. ZloSTavljanje je najstariji program u klubu koji također slavi dugih 20 godina postojanja!

Više informacija potražite na Facebook eventu.


Vaša reakcija na temu