Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Šupić FOTOGALERIJA: Tulumom na Rivi počeo Aj Cha festival

FOTOGALERIJA: Tulumom na Rivi počeo Aj Cha festival

Noa & Funkblasters otvorili su drugo izdanje manifestacije u čast Dina Dvornika

Započelo je drugo izdanje Aj Cha festivala koji se organizira u čast velikom Dinu Dvorniku. Festival je otvoren u četvrtak navečer velikim besplatnim tulumom na Rivi, koji je organiziran u suradnji s Turističkom zajednicom grada Splita, a nastupili su Noa & Funkblasters. U dva sata koncerta svirali su Dinove hitove 'Afrika', 'Zašto praviš slona od mene', 'Nadahnuće', 'Peti element', 'Hipnotiziran', 'Tebi pripadam', 'Pelin i med', 'Ti si mi u mislima', 'Ljubav se zove imenom tvojim', ali i funk klasike koji su oduševili (i) strane posjetitelje.

- Prošlo je deset godina otkako nema Dina, nije se ništa promijenilo, samo ga nem fizički tu. Čast mi je biti dijelom ovog festivala, uživam svake sekunde u tvojim pjesmama. Dino, hvala ti na svemu - poručio je Elvis Sršen, frontmen benda.


Nakon koncerta je DJ Tabu - keeper of the groove nastavio tulum do dugo u noć, a najveći zaljubljenici u Dinove pjesme imali su priliku prisustvovati na Aj Cha Boat Partyju.

Kažimo još da će u petak na bedemu Cornaro nastupiti Psihomodo pop, a dan iza će festival zatvoriti Dubioza kolektiv koncertom na Starom placu.

Vaša reakcija na temu