Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot (NovaTV) Antonia Dora Pleško sjajno izvela 'November rain' legendarnog bend Guns N' Roses

Antonia Dora Pleško sjajno izvela 'November rain' legendarnog bend Guns N' Roses

'Mene si vratila u prošlost'

U prošloj epizodi Tvoje lice zvuči poznato Antonia Dora Pleško utjelovila je kraljicu popa Madonnu, a gljiva joj je za novu epizodu dodijelila hard rock grupu, i to ne bilo koju. Postala je dio legendarnog benda Guns N' Roses i izvela pjesmu 'November rain'

- Mene si vratila u prošlost. Bila si fenomenalna. Ne znam kako si uopće uspjela dobiti tu rašpu u glasu, tu boju koju si iznijela - oduševljeno je rekla Minea.

- Hvala lijepa! Bilo je fantastično - složio se Goran Navojec.

- Baš nekako magično. Imao sam osjećaj kao da sam ja dio spota. Ti si samo napravila još jedan zadatak koji je odličan - izjavio je Enis Bešlagić.

- Antonia, da mi je netko rekao ikada da će jedna djevojka ovako otpjevati ovu pjesmu, ja bih mu rekao 'lažeš, majstore' - kazao je Mario Roth.

Vaša reakcija na temu