Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
BlockSplit konferencija traži volontere!

BlockSplit konferencija traži volontere!

Ne propustite priliku za učenje i zabavu na tech događaju godine

BlockSplit konferencija održat će se u Splitu od 27. do 30. svibnja, kada će grad Svetog Duje posjetiti više od 700 poduzetnika, stručnjaka i entuzijasta blockchaina i Web3 tehnologije iz cijelog svijeta.

Programiranje, marketing, dizajn i gaming samo su neke od tema koje će se, tijekom četiri dana konferencije, obrađivati u Hrvatskom domu i Gradskom kazalištu lutaka Split, a organizatori najavljuju kako će peto izdanje biti najposjećenije do sad.

Zlatni sponzor petog BlockSplita je pionir blockchaina, filantrop i milijarder John Lilić, a konferenciju podržavaju i Digitalna Dalmacija, General Magic, Neuralab, Li.Fi odnosno Jumper.exchange, kao i brojni medijski i poslovni partneri što je čini nezaobilaznom prilikom za druženje i umrežavanje s akterima jedne od najpropulzivnijih globalnih industrija današnjice.

Kako bi se osiguralo najbolje moguće iskustvo sudionicima, organizatorima će biti potrebna pomoć nekoliko desetaka volontera, a svi zainteresirani za sudjelovanje na najvećoj blockchain konferenciji u ovom dijelu Europe mogu se prijaviti ovdje

Agenda konferencije i ulaznice dostupne su na službenoj web stranici i društvenim mrežama pa ne propustite priliku za učenje i zabavu na tech događaju godine i prijavite se već danas!

Vaša reakcija na temu