Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
CineHorror u CineStaru - projekcija filma 'Stranci: Noćni plijen' uz poklone partnera

CineHorror u CineStaru - projekcija filma 'Stranci: Noćni plijen' uz poklone partnera

Converse će najsretnije posjetitelje darovati ruksakom

CineStar za sve ljubitelje strave i užasa i ovaj put predstavlja CineHorror projekciju na kojoj svoje posjetitelje daruje poklonima - DVD s horor naslovom, poseban 'Strava menu' koji za cijenu od 39 kuna uključuje velike kokice, veliko piće i veliko piće gratis, a partner projekcije Converse najsretnije posjetitelje daruje ruksakom.

- Nastavak uspješnog horor hita 'Stranci' na CineHorror projekciji pogledajte već ovog četvrtka 22. ožujka u 19 sati u CineStar kinima - Branimir centar Zagreb, Tower Center Rijeka, Portanova Osijek te Joker u Split - poručili su iz CineStara.

U filmu 'Stranci: Noćni plijen' u centru zbivanja je četveročlana obitelj, koja se zbog financijske situacije seli u izoliranu kućicu. Nedugo nakon doseljenja troje nepoznatih ljudi ih počinju maltretirati, a borba za život tek počinje.

Za sve hrabre koji su spremni za dozu strave i napetosti svoje ulaznice mogu kupiti na blagajni kina ili online https://goo.gl/v5Z2er.

Vaša reakcija na temu