Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Domišljati Višani iznajmljuju jednoroga na napuhivanje!

Domišljati Višani iznajmljuju jednoroga na napuhivanje!

Cijena je 10 kuna za sat vremena ili 60 kuna za cijeli dan

Ovo ljeto obilježile su apsolutno su dvije stvari: ljetni hit 'Despacito' i flamingosi, ili neke druge izvedenice, kao što su jednorozi ili labudovi na napuhivanje. Nezaobilazne rekvizite za plažu moguće je kupiti na svakom koraku. Ipak, mnogima su gumene životinje dozlogrdile, pa je na društvenim mrežama sve više fotografija koje se otvoreno izruguju ovom ljetnom trendu.

Na stranici 'Dnevna doza prosječnog dalmatinca' osvanula je fotografija na kojoj se jedan jednorog izmamljuje po cijeni od 10 kuna za sat vremena pa sve do 60 kuna za cijeli dan. Ova duhovita ponuda fotografirana je na otoku Visu, a nasmijala je mnoge pa će vjerujemo i vas. 

Vaša reakcija na temu