Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Fešta povodom otvaranja Čiovskog mosta: Koncert Jole i spektakularan vatromet

Fešta povodom otvaranja Čiovskog mosta: Koncert Jole i spektakularan vatromet

Zabavni program održat će se na parkingu Nasip - Brigi

Novi most Čiovo - kopno svečano će se otvoriti u utorak u 11 sati. Tim povodom, Grad Trogir i Općina Okrug organiziraju veliku feštu za svoje stanovnike. 

Kako bi se obilježio ovaj povijesni trenutak za Trogirane i Čiovljane, u utorak navečer od 20.30 sati na parkingu Nasip - Brigi nedaleko novog mosta održat će se koncert Joška Čaglja Jole.

Osim Jole, prisutne će zabavljati i trogirski glazbenici - klape Mindula i Trogirski kanti.

Grad Trogir poziva sve stanovnike Trogira, ali i okolice, da prisustvuju otvaranju mosta ujutro i da se pridruže te budu dijelom velike fešte u večernjim satima. Osim dobre zabave uz glazbu, posjetitelji će moći uživati i u spektakularnom vatrometu.


Vaša reakcija na temu