Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA Prvosvibanjski roštiljada party u produkciji splitskih studenata

FOTOGALERIJA Prvosvibanjski roštiljada party u produkciji splitskih studenata

Uživali su u pristupačnim cijenama i zabavi

Međunarodni praznik rada obilježen je i na Sveučilištu u Splitu. Na jugu zelenilo marjanskih borova, na sjeveru plavetnilo Kaštelanskog zaljeva, a u centru splitskog studentskog svijeta, ispred Studentskog doma Bruno Bušić, erupcija uvijek raspoložene populacije i prvomajskih tradicija. 

Organizatori, Studentski zbor Sveučilišta u Split i Studentski centar, promiču najviša načela u svrhu razvoja studentskog standarda tako i njegovanje društvenih segmenata studiranja. U to je ime filozofija prvog dana svibnja maksimalno ispoštovana grill specijalitetima po cijeni manjoj od jednog eura uz Xicu i jednako prilagođenim ciframa osvježavajućih pića skromnom studentskom budžetu.

Prvosvibanjska priča Sveučilišta u Splitu nije ostala samo na hrani, piću i DJ hitovima.

Sveučilišni je zbor osmislio set zabavno sportskih igara gdje su natjecatelji imali priliku osvojiti simbolične nagrade. Osim svima poznatih poput povlačenja konopa i skakanja u vrećama, kao puni pogodak pokazala se sofisticirana Sinjska alka simbolično nazvana 'Spinut alka' po sljedećim pravilima: Alkar u karijoli, momak ga 'gura' i pripetavanjem do slavodobitnika.

Na party su svratili i dožupan Stipe Čogelja, voditelj Odjela za studentski standard i sport Toni Gamulin, pomoćnik ravnatelja Studentskog centra Split Marijan Bašić, ravnatelj Ljekarne Splitsko-dalmatinske županije Ante Mihanović.

Vaša reakcija na temu