Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
HIP-HOP NA BRAČU: Objavljen datum festivala Graffiti na Gradele

HIP-HOP NA BRAČU: Objavljen datum festivala Graffiti na Gradele

Bol će ponovno biti centar graffiti i hip-hop kulture s međunarodnim predznakom

Bolski festival Graffiti na Gradele ulazi u svoje osmo izdanje! Festival koji je kroz godine mijenjao vizuru Bola na Braču, dovodio mladost na otok i Boljanima ostavljao umjetnost na zidovima nastavlja sa svojom misijom urbanizacije otoka i odlične ljetne zabave. Organizatori su odredili datum: od 25. do 27. srpnja Bol će ponovno biti centar graffiti i hip-hop kulture s međunarodnim predznakom.


Umjetnost na bolskim zidovima do sada su ostavljali Lonac, Lunar, Flying Fortress, Sebas Velasco, Inigo Sesma, Chez 186, Sarme, Zoer, Velvet, Jace, Hana, Artez, Modul Osam i brojni drugi, a večernje sate u Bijeloj kući do usijanja su dovodili Edo Maajka, Vojko V, Krankšvester, Krešo Bengalka, High5, Kuku$...

U narednim mjesecima Graffiti na Gradele predstavit će graffitere, writere i glazbenike koji će nastupiti na osmom izdanju festivala.

Vaša reakcija na temu