Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Scardona Marko Škugor oduševio publiku na drugom koncertu u Lisinskom u svega dvadeset dana

Marko Škugor oduševio publiku na drugom koncertu u Lisinskom u svega dvadeset dana

Poznati šibenski slavuj održao je koncert u Lisinskom

Marko Škugor priredio je još jedan veliki koncert u Lisinskom s kojim je oduševio publiku, koja je dočekala kraj koncerta pjevajući na nogama. Kraj koncerta kakav se može samo poželjeti za Marka, koji je uspio u svega nekoliko godina solističke karijere ostvariti veliki uspjeh i drugu godinu za redom rasprodati koncerte u Lisinskom, objaviti dva zapažena albuma i održati godišnje do 100 koncertnih nastupa.

Bio je to koncert u hrvatskoj najprestižnijoj koncertnoj dvorani uz spoj neponovljivog Marka Škugora, talentiranih glazbenika i vjerne raspjevane publike koja je imala važnu ulogu u koncertu.

- Svaki nastup doživljavam kao prvi, kao da publici prije toga još ništa nisam dao. Vjerojatno ljudi to osjete i zato iznova dolaze na moje koncerte. Drugi koncert u Lisinskom mi je bio jednako bitan kao i prvi i opet sam gorio na toj pozornici. Nema riječi kojima bih opisao kako sam se osjećao na oba koncerta u Lisinskom. Iskreno sam dijelio svoju emociju kroz svaku pjesmu koju sam otpjevao. Publika koja u glas pjeva moje pjesme je najveći mogući uspjeh i dovoljan razlog da nastavim dalje s još više truda i ljubavi prema svemu što radim. Hvala svima koji su bili dio ove prekrasne atmosfere i vidimo se dogodine - izjavio je Škugor.

Gošće su bile iskonska diva Zorica Kondža i sjajna sopranistica Antonella Malis koje svojim vokalnim sposobnostima nikoga nisu ostavile ravnodušnim. Poseban gost iznenađenja bio je Luka Basi s kojim je Marko objavio pjesmu 'Ružo bila'.

Koncert je započeo pjesmom 'Uvik ću te svojom zvati' i odmah se u zraku osjetila čarolija dalmatinskog melosa. Pjevali su se brojni hitovi 'Samo s tobom sam upoznao ljubav', 'Ako projdemo' i 'Za tebe bih učinio sve' i brojne druge, a publiku je oduševio izvedbama svjetskih tenorskih standarda čime je pokazao pjevačku univerzalnost. Marko je nastupio sa svojom grupom koja je proširena s gudačkim kvartetom i pratećim vokalima, a dirigirao je maestro Jurica Karuza.

Publika je još dugo nakon koncerta ostala pljeskati tražeći dodatne bisove koje je i dobila.

Sljedeći veliki koncert održat će se u petak, 29.03.19. u HNK Zadar. Ostalo je još samo 50 ulaznica tako da obožavatelji moraju požuriti s kupnjom ulaznica.

Vaša reakcija na temu