Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Mazanje sa Sašom: Corto Maltese poziva sve na kompilaciju koju je složio Aleks!

Mazanje sa Sašom: Corto Maltese poziva sve na kompilaciju koju je složio Aleks!

Restoran u centru Splita ovog petka organizira zanimljiv događaj

Ovaj petak s početkom u 20 sati, karizmatični Saša Antić, frontmen genijalnog splitskog trojca The Beat Fleet, okušat će se kao kuhar u restoranu Corto Maltese u 'eventu' pod nazivom Mazanje.

Ideja 'Mazanja' je da izvođači kuhaju hranu koju inače vole spremati, uz glazbu koju vole slušati dok kući kuhaju.

- Spojili smo svoje dvije djelatnosti, a to je zabava i ugostiteljstvo i mislimo da je ovo najbolji način. S ovom idejom smo krenuli još u prosincu 2016., kad nam je prvi gost bio Luka Barbić. Bio je to spoj meksičke kuhinje, dragih ljudi, dobre mjuze i druženja, nakon njega redom su nam gostovali Mladen Badovinac, Nikola Čelan, Ivica Puljak. U nekom takvom ritmu idemo dalje… - rekao nam je Danijell Nikolla, inače organizator Sna sustipanske noći.

- Za petak, 24. studenog, smo dogovorili Sašu Antića, a imamo u planu dovesti i još neke pjevače, književnike, organizatore, glumce... - dodao je uz poziv na Mazanje i (k)uživanje uz kompilaciju koju je složio Aleks.


Sašini namazi:

~ Moj um pali

/Humus od fažola, roti prata.../

~ Šareni artikal - noviji i bolji

/Filet brancina sa začinskom krostom, đuveč.../

~ VRAG

/Rižot od čokolade.../

*Staropramen 0,33l 

Cijena: 150 kn

Vaša reakcija na temu