Ovaj petak s početkom u 20 sati, karizmatični Saša Antić, frontmen genijalnog splitskog trojca The Beat Fleet, okušat će se kao kuhar u restoranu Corto Maltese u 'eventu' pod nazivom Mazanje.
Ideja 'Mazanja' je da izvođači kuhaju hranu koju inače vole spremati, uz glazbu koju vole slušati dok kući kuhaju.
- Spojili smo svoje dvije djelatnosti, a to je zabava i ugostiteljstvo i mislimo da je ovo najbolji način. S ovom idejom smo krenuli još u prosincu 2016., kad nam je prvi gost bio Luka Barbić. Bio je to spoj meksičke kuhinje, dragih ljudi, dobre mjuze i druženja, nakon njega redom su nam gostovali Mladen Badovinac, Nikola Čelan, Ivica Puljak. U nekom takvom ritmu idemo dalje… - rekao nam je Danijell Nikolla, inače organizator Sna sustipanske noći.
- Za petak, 24. studenog, smo dogovorili Sašu Antića, a imamo u planu dovesti i još neke pjevače, književnike, organizatore, glumce... - dodao je uz poziv na Mazanje i (k)uživanje uz kompilaciju koju je složio Aleks.
Sašini namazi:
~ Moj um pali
/Humus od fažola, roti prata.../
~ Šareni artikal - noviji i bolji
/Filet brancina sa začinskom krostom, đuveč.../
~ VRAG
/Rižot od čokolade.../
*Staropramen 0,33l
Cijena: 150 kn