Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Facebook (Ivica Lazaneo) Poznati splitski komičar javio se iz bolnice...

Poznati splitski komičar javio se iz bolnice...

Otkazao nadolazeću turneju

Poznati splitski komičar Ivica Lazaneo javio se iz bolnice, a vijesti o zdravlju podijelio je u svom stilu.

'Za uspit u showbizu treba pokazat malo kože i skinit koje kilo. Ja san rješija 2 muve istim udarcem i odstranija slipo crivo. Ponudija san i bubreg za jači efekt tila za plažu ovog lita te možebitnu kompenzaciju u kešu. Ništa od toga, ne daju čak ni crvuljak nazad u posjed ko kolekcionarski predmet, kažu: 'medicinski otpad'. Sestre sa odjela su naglasile da ležim u istoj sobi i krevetu ka i Marko Vuletić nedavno. Čovik je toliko dobar influencer da san uzea operacijski paket ka i on (+ kateter gratis), čak su mi i istu košulju obukli.

Kakogod, nadolazeća turneja (Zagreb, N. Marof, Pakrac, Koprivnica, Jastrebarsko) je otkazana, a za daljnje nastupe u svibnju ćemo vidit. Povrata za kupljene ulaznice nema, moram otplatit troškove operacije, rehabilitacije i novog režima prehrane. Zajebajen se, sve informacije u ponediljak. Hvala i djelatnicima KBC-a na gostoprimstvu i profesionalnosti, iako je bar 10% toga strah da ne završe u budućim nastupima. Otpor je uzaludan. 

Sad mi dajte svoju podršku i dobre želje, ko san ja bez vaše potvrde mog postojanja?!', napisao je uz fotografije iz bolnice.


Vaša reakcija na temu