Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Šupić PRAZNIK RADA: Na Marjanu bogati program i besplatni fažol

PRAZNIK RADA: Na Marjanu bogati program i besplatni fažol

Prometovi autobusi besplatno će voziti cijelog dana

U okviru programa manifestacije Sudamja, Žnjan d.o.o. organizira tradicionalnu proslavu Međunarodnog praznika rada na Marjanu, u srijedu, 1. svibnja. 


'I ove godine smo pripremili bogat program te niz aktivnosti koje će privući veliki broj posjetitelja na Marjan.

Studentski centar Split će  tradicionalno pripremati više od 3000 porcija graha, a podjela će započeti u 11 sati na platou ispred Zoološkog vrta.

U 11.30 započinje program za najmlađe – nastupit će Svijet čarolije s dječjom cirkuskom predstavom, zatim će se  pozornica amfiteatra pretvoriti u mini disco', kažu iz Žnjana d.o.o..

Od 13 sati za zabavu će biti zadužena grupa  Mjesni odbor. 

'Svi posjetitelji uživat će u bogatoj ponudi hrane i pića, a splitski craft pivari Mandrill i Prostor pobrinut će se za povoljnu ponudu piva', dodaju organizatori prvosvibanjske proslave u Splitu. 

Promet će cijeli dan osigurati besplatne autobusne linije za Marjan, koje će prometovati od HNK do marjanskog platoa.

Vaša reakcija na temu