Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Robert Pleško ukupni pobjednik Split fotomaratona 2017., a njegova kći Eda druga u kategoriji do 18 godina

Robert Pleško ukupni pobjednik Split fotomaratona 2017., a njegova kći Eda druga u kategoriji do 18 godina

Diana Junaković je osvojila Hajdukov dres s potpisima svih prvotimaca

U Galeriji fotografije Fotokluba Split sinoć je održano proglašenje pobjednika i otvorena je izložba najboljih radova nastalih na fotografskom natjecanju Split fotomaraton 2017.

Stručni žiri, koji su sačinjavali fotografi i fotoreporteri Tom Dubravec, Damir Borčić i Maja Prgomet, te grafička dizajnerica Tanja Muslim, odlučio je kako je sveukupni pobjednik Split fotomaratona 2017. Robert Pleško, drugo mjesto osvojila je Jelena Katavić, a treće Daniel Jones iz Richmonda (Virginia).

U kategoriji do 18 godina prvo mjesto osvojila je Karmen Sikora, druga je bila Eda Pleško, a treće mjesto pripalo je Luciji Cvitanović.
Pohvaljeni natjecatelji su Giulina Ozretić i Lovre Lovrinčević.

'Za sva vrimena!' je bila jedina tema poznata prije samog natjecanja, a ostavarena je u suradnji s ovogodišnjim partnerom natjecanja - udrugom Naš Hajduk, a najbolju fotografiju na tu temu napravila je Diana Junaković te je osvojila  vrijednu nagradu - Hajdukov dres s potpisima svih prvotimaca.

Nagrade je najboljim natjecateljima uručila Maja Prgomet, predsjednica Fotokluba Split, a Ivan Baričević iz Našeg Hajduka dodijelio je nagrade pobjednicama za temu Za sva vrimena!

Pobjednici po temama su:
1. Marenda – Robert Pleško
2. Sanjam – Jelena Katavić
3. Refleksija – Iris Ban
4. Kruh sa sedam kora – Brigita Ercegović
5. Dubina – Robert Pleško
6. Dobre vibracije – Jelena Katavić
7. Tanka je granica - Bogašin Šoić-Mirilović
8. Labirint – Ivan Galić
9. Znanstvena fantastika – Zvonimir Ćapin
10. Pišem pismo, tinta mi se proli – Jelena Katavić
11. Kaos – Jelena Katavić
12. Za sva vrimena! – 1. Diana Junaković
                                    2. Iris Ban
                                    3. Tina Divić

Izložbu se može pogledati do 3. listopada 2017.

Vaša reakcija na temu