Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Srijeda u Centralu: Osvojite ulaznice za Kungs

Srijeda u Centralu: Osvojite ulaznice za Kungs

Nastup mladog DJ-a iz Francuske početak je bogatog programa kojeg klub priprema za svoje vjerne goste

Ove srijede u Centralu nastupit će Kungs! Pravim imenom Valentin Brunes, Kungs je mladi DJ i producent iz Francuske koji je planetarnu slavu stekao svojim hitom This Girl. Njegova najpoznatija pjesma koja je dugo vremena držala prvo mjesto na ljestvicama u preko 45 država svijeta, uključujući Francusku, Njemačku i Veliku Britaniju, odzvanjat će ove srijede najboljim splitskim klubom te baciti sve prisutne u glazbeni trans. Uz nastup mlade zvijezde očekuju se i domaći residenti koji će osigurati cjelonoćni provod za sve one željne vrhunske zabavu u ovim ljetnim danima. 


Nastup Kungsa tek je početak bogatog programa kojeg Central priprema za svoje vjerne goste te samo jedan od poklona Splićanima u sezoni pred nama. Karte za nadolazeći event mogu se kupiti na sam dan događaja i to na blagajnama kluba u regularno radno vrijeme, od 00.30 do 06.00. Za sve informacije i rezervacije stolova, možete kontaktirati na broj +385 (0)91 3323 234

Dalmatinski portal u suradnji s klubom Central svojim čitateljima podijelit će 2x2 ulaznice, a sve što trebate učiniti jest u komentarima na Facebook objavi tagirati osobu koju bi poveli sa sobom. 


Vaša reakcija na temu