Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Instagram Maja Šuput se oprostila od svog oca: Sada je konačno slobodan, konačno svoj

Maja Šuput se oprostila od svog oca: Sada je konačno slobodan, konačno svoj

Ako stvarno postoji drugi svijet onda je on sad već u uredu i dogovara gaže i koncerte - napisala je pjevačica

Maja Šuput oprostila se od svog oca Borisa koji je preminuo nakon duge i teške bolesti. Bio je menadžer Maji na početku njezine karijere, ali i brojnim poznatim glazbenicima. 

- Jučer smo na posljednji počinak ispratili mog tatu. Nakon preduge i preteške bolesti konačno se riješio bolnica, nepokretnosti, cjevčica... Riješio se zla koja ga je prikovala za krevet i života kojeg nitko, baš baš nitko nikada ne bi smio ni na dan doživjeti. Bio je bolestan posljednjih 16 godina od koje posljednje 3 želim izbrisati iz pamćenja jer je preteško. Sada je konačno slobodan, konačno svoj. Ako stvarno postoji (a trenutno u potpunom uvjerenju da postoji) drugi svijet onda je on sad već u uredu i dogovara gaže i koncerte. Gore bi moglo postati jako veselo. Moga oca svi znaju kao managera koji je zario i palio sve do kobne 2003. On je obožavao svoj posao i svoj način života koji je bio akcija non stop. Bio je muškarac koji je svaki dan u košulji , sakou, čistom kosom, parfem koji se osjećao još cijeli dan u ulazu kad bi on prošao... Bio je najponosniji (kao i svaki otac valjda) na svijetu na dan kad sam mu rekla da ću početi pjevati mu je bio najsretniji dan u životu. Sve što se u mojoj karijeri događalo nakon njegove bolesti pratio je s najvećim veseljem. Zvao me 5 puta na dan da pita gdje pjevam u petak, gdje u subotu, a onda u nedjelju sto pitanja kako je bilo, koliko je ljudi. I taj ponos je bio nevjerojatan. Posljednje 3 godine više me nije mogao ni zvati ni pričati. I ne bih o tom zlu koje ga je snašlo jer je bolno - napisala je Šuput pa kazala kako je njena mama Danica njaveći heroj u cijeloj priči.

- Svaki dan, sat, minutu, posljednjih 16 godina dala je njemu. Da nije bilo nje pisala bih ja ovo puno prije. On je imao tu srecu da ima nju , da mu olakša da dostojanstveno živi koliko god je to moguće u svojoj bolesti. Ja znam da ću dati sve od sebe i dalje da njega činim sretnim a ako gore postoji telka vjerujte mi taj daljinski je kod njega i vrti samo muziku. I raspali tata, imaš što za nadoknaditi. Mi te volimo najviše na svijetu i ta ljubav se ne raskida ni bolesšću ni smrću. Ljubav je ljubav. Pogotovo ova kćeri i oca . Rekla bi ti mirno spavaj ali u tvom slučaju bi zvučalo kao kazna. Zato tata, uživaj u svojoj slobodi, pleši, pjevaj i čuvaj nas. Volimo te - napisala je Maja u emotivnom oproštaju od tate. 

Vaša reakcija na temu