Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TRAG festival ove godine prvi put u Trogiru

TRAG festival ove godine prvi put u Trogiru

Organizira ga MUL

Prvi put ove godine u Trogiru će se, dva vikenda za redom, 14. i 15 te 21. i 22. lipnja održati TRAG festival. Organizira ga MUL - udruga za umjetnost, uz suorganizaciju Grada Trogira i Turističke zajednice grada Trogira.

Festival je zamišljen kao platforma koja će omogućiti kvalitetnim glazbenicima, koji stvaraju manje komercijalnu, alternativniju glazbu, da se predstave trogirskoj publici i pokažu svoje umijeće. 

'Za prvo izdanje festivala planiramo tri koncertne večeri, s nastupima relevantnih izvođača s te scene (Žen, Seine, Klinka Denisa Kataneca...), ali i mladih te manje afirmiranih izvođača. 

Festival će se održati u Parku Garagnin-Fanfogna, što je prvi kulturni događaj tog tipa na toj jedinstvenoj lokaciji. 

'TRAG festival vidimo kao katalizator koji stvara novu glazbenu publiku, u sinergiji drugim srodnim inicijativama, a njegovom realizacijom Trogir će se upisati na mapu gradova koji ugošćuju relevantna imena u ovom segmentu glazbene scene, stvarajući tako nove kreativne situacije i prilike za talentirane glazbenike', kažu organizatori. 

Pokrovitelj festivala je Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske.

Vaša reakcija na temu