Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Trogirski Kamerlengo na ovogodišnjoj Noći tvrđava

Trogirski Kamerlengo na ovogodišnjoj Noći tvrđava

Održava se na 45 lokacija u sedam zemalja

Manifestacija Noć tvrđava održava se u petak, 10. svibnja, na 45 lokacija u sedam zemalja. 

Jedna od lokacija je i trogirska tvrđava Kamerlengo u kojoj će u 20.30 početi 'Noć u kaštelu/Fortress at night' - noćna tura  pod vodstvom Lujane Paraman, više kustosice Muzeja grada Trogira.

'S obzirom na to da je broj sudionika ograničen, obavezne su prijave na e-adresu lujaparaman@gmail.com. Detalji se nalaze ovdje. Napominjemo da 10. svibnja 2024., osim Noći tvrđava, Muzej grada Trogira obilježava i Dan povijesti -  u 19.00 sati u Galeriji Cate Dujšin Ribar održat će se predstavljanje knjige 'Vodič kroz suhozidnu baštinu' dr. sc. Jadrana Kale', poručuju iz Muzeja grada TRogira. .

Vaša reakcija na temu