Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO INTERVJU: NELA ĐINĐIĆ 'Tu sam osjetila prvi put što znači fjaka. Iako sam ponosna Zagrepčanka, mislim da sam Dalmatinka u duši'

VIDEO INTERVJU: NELA ĐINĐIĆ 'Tu sam osjetila prvi put što znači fjaka. Iako sam ponosna Zagrepčanka, mislim da sam Dalmatinka u duši'

Pjevačici smo dali izazov, birala je najzgodnijeg Dalmatinca. Evo što je rekla za Livaju, Ivana Huljića i Gršu

Antonelu Đinđić Nelu u Split je doveo nastup na jednom privatnom eventu pa smo porazgovarali s ovom mladom glazbenicom, koju je javnost upoznala u prvoj sezoni popularnog showa The Voice. 

- Za Dalmaciju me vežu korijeni, moja mama je iz Kaštel Lukšića i ona je zaslužna što gajim emocije prema ovom kraju. Teško je to objasniti, ali u meni se probudi poseban osjećaj kada dođem u Split, ne mogu ga usporediti s ni jednim drugim gradom jer nosi jedan poseban duh. Tu sam osjetila prvi put što znači fjaka, da to zaista i postoji. Iako sam ponosna Zagrepčanka, mislim da sam Dalmatinka u duši. Pogotovo kada govorimo o melodiji i glazbi - iskreno će Nela.

Iza sebe ima uspješan album 'Melodrama' i nominaciju za nagradu Porin, a pred njom su novi koncerti, suradnje, album kojeg nam je najavila na jesen. Na Dan žena s Nikom Turković predstavila je prvu zajedničku pjesmu 'Mogu i sama'. Suradnja dviju kantautorica, kako nam Nela navodi, moćna je girl power himna, ali i prva pjesma u kojoj zajedno potpisuju tekst i glazbu.

- Meni se čini da je ova pjesma probila zid koji ranije sa svojim pjesmama nisam uspjela. Recimo, jedna djevojka je istetovirala naziv pjesme na svojim prsima i to u fontu koji smo koristili za vizual. Nikada mi toliko ljudi, pogotovo žena, nije prišlo i pohvalilo pjesmu. Mislim da smo dobili reakciju koju nismo mogli ni očekivati. Nika i ja smo dugo prijateljice, nekako nam je bilo logično da ćemo jednoga dana imati pjesmu s kojom ćemo zajedno podijeliti strahove i neke svoje emocije. Na ovaj način olakšale smo jedna drugoj dušu, a to se prenijelo na publiku - navodi 28-godišnja pjevačica.

Kako nam je ispričala, trenutačno je u lijepom životnom periodu, a otkrila je i kako puno radi na sebi, karijeri i svemu onome što je pred njom. Ljeto će joj biti radno, ali će pronaći mjesec dana za odmor kojeg planira provesti na Silbi. Iako je trenutačno slobodna, priznaje nam kako su joj Dalmatinci zgodni muškarci.

- Nemam određen tip muškarca koji mi se sviđa, to se kod mene neprestano mijenja. Svaki put kada mi se netko svidi, tko je potpuno drugačiji od onih prethodnih, onda bolje upoznam sebe. Kod osobnosti mi je na prvom mjestu humor, ako sam smješnija od tebe, što je čest slučaj, to mi nije napeto. Mora biti smješniji od mene - iskreno će Nela, a onda joj je naša Anamarija dala nekoliko 'ILI' ponuda.

Nela je birala između Marka Livaje i Jere Marinića Kragića, Ivana Pažanina i Ivana Huljića, Grše i Vojka V. 

- Livaja mi je napet, ali ni jednog ne poznajem. Teška odluka, ali biram plavog ha,ha. Ivan Huljić, kratko i jasno. Zadnje Grše, baš sam ga danas slušala i nešto se dogodi kada on krene pričati i pjevati - objasnila nam je kroz smijeh. 

Sebe će opisati kao osobu koja voli smijeh, obitelj i prijatelje, glazbu, hranu, životinje te svoj, kako kaže, neobično običan život. U trenucima mira i opuštanja uživa, između ostalog, i u kuhanju. A kada smo već bili na temi hrane, pitali smo je voli li lasagne. 

- Volim ih jesti, a volim i Baby Lasagnu. Moram priznati da mi je spot za pjesmu 'Rim Tim Tagi Dim' možda jedan od najboljih spotova snimljenih u Hrvatskoj. Uz odličnu pjesmu, Marko je jedan skroman i normalan dečko s kojim se lako osjećaš blisko. Navijam za njega, nadam se da će nam dovesti Eurosong u Hrvatsku - objasnila nam je glazbenica koja se i sama vidi na jednom takvom natjecanju, ali smatra da za taj trenutak treba još pričekati i glazbeno stasati.

Taylor Swift joj je glazbeni uzor, a Nela je među rijetkima koja je uspjela nabaviti karte za njezin koncert u svibnju u Portugalu.

- Ne mogu opisati koliko se tome veselim, koncert je na moj rođendan - kazala nam je uvijek nasmijana pjevačica, a što nam je još ispričala - pogledajte u videozapisu.

@dalmatinskiportal INTERVJU NELA ĐINĐIĆ Pogledajte što nam je mlada glazbenica otkrila o svojim budućim planovima, karijeri, tko joj je zgodnan Dalmatinac, a pogledajte i koji je izazov odbila od naše Anamarije @Anamarija Alebic @Nela #nelađinđić #pjevacica #intervju #fyp #dalmatinskiportal #ili original sound - Dalmatinski portal
Vaša reakcija na temu