Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Za umrit od smija: Jedan od najpopularnijih komičara Aleks Curać Šarić gostuje u Levelu
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Za umrit od smija: Jedan od najpopularnijih komičara Aleks Curać Šarić gostuje u Levelu

Najavljuje se i još jedan spektakularni 'Magic Mike show'

Restoran Level u Jokeru, postat će epicentar smijeha u petak, 17. svibnja, kada će ugostiti jednog od najpopularnijih hrvatskih komičara - Aleksa Curaća Šarića!

Urnebesno zabavni Riječanin, poznat po svojoj originalnosti i britkom humoru, donosi svoj jedinstveni 'best of' materijal koji će publiku držati nasmijanu od početka do kraja. 

Restoran Level tako će svojim posjetiteljima u petak, 17. svibnja, priuštiti večer komedije uz izvanrednu selekciju domaćih i stranih vina te žestokih pića i koktela, i hranu kao dodatni užitak koju tu večer  možete, ali i ne morate naručiti. 


Naravno, svi oni koji su uz smijeh u potrazi za savršenim okusima te gastronomskim čarolijama, mogu uživati u specijalitetima koje će za njih pripremati chef Pero Savanović

Aleksov stil komedije već godinama obilježavaju urnebesne šale o muško-ženskim odnosima, koji su mu omiljena tema, savjeti o djeci, iako ih nema, ali i prepričavanje svakodnevnih situacija u kojima se blago rečeno Aleks ne snalazi. Nakon što čujete njegovu poštapalicu 'budimo realni', budite uvjereni da slijedi pravi show.

Ukoliko više od smijeha volite ritmove senzualnih plesača, najavljujemo još jedan spektakularni 'Magic Mike show' samo za žene zakazan za petak, 31. svibnja, koji ovaj put ne smijete propustiti! Skupite prijateljice i pravac u restoran Level na nezaboravnu žensku večer.


Za rezervacije je dovoljno samo nazvati broj telefona 099 341 4469 i osigurati svoje mjesto za najbolji dinner show u gradu.

Vaša reakcija na temu