Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay AGROMED Treći mediteranski poljoprivredni forum u Šibeniku

AGROMED Treći mediteranski poljoprivredni forum u Šibeniku

U organizaciji Instituta za europske i globalizacijske studije

Institut za europske i globalizacijske studije organizira u petak 19. svibnja 2023. s početkom u 09:30 sati Treći mediteranski poljoprivredni forum AGROMED koji će se održati u Gradskoj knjižnici 'Juraj Šižgorić'.

Ove godine tema je 'Mediteranska poljoprivreda i klimatske promjene'. 

Prilagodba klimatskim promjenama, s izgradnjom naselja koja su otporna na izazove, sadnjom kultura prilagođenih sušnim uvjetima, izgradnja održivog ekosustava i modernizacija proizvodnje nužni su koraci za očuvanjem mediteranske poljoprivredne proizvodnje u Hrvatskoj.

U Šibeniku će o ovome govoriti poljoprivrednici, agronomi i donositelji političkih odluka, kao i stručnjaci iz Ministarstva poljoprivrede, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske agencije za poljoprivredu i hranu, a biti će prisutni i čelnici Grada Šibenika i Šibensko-kninske županije.


Vaša reakcija na temu