Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Čistoća Split Čistoća u Đardinu organizira Zero waste festival
NAŠ GRAD Gradsko vijeće i rad gradskih tvrtki Piše: Dalmatinski portal

Čistoća u Đardinu organizira Zero waste festival

Gastro show vodit će finalistica Masterchefa Gorana Milaković

Čistoća d.o.o Split u sklopu svoje kampanje 'Odvoji, lako je', u subotu u Đardinu organizira Zero waste festival koji počinje u 10 sati. 

'Festival će nositi poruku održivog gospodarenja otpadom u smislu minimiziranja bacanja i ponovnog korištenja predmeta i namirnica. Gastro show vodit će finalistica Masterchefa Gorana Milaković uz potporu Gastro Akademije, a pripremljena zero waste jela građani će moći kupiti po simboličnoj cijeni. Sav prikupljen iznos, donirat će se COO Juraj Bonači u Splitu. Festival će voditi dobro poznati radijski glas Edita Lučić Jelić', poručuju iz Čistoće.

Dio festivala bit će posvećen smanjenju tekstilnog otpada pa će splitski second hand shopovi EIE vintage shop te Mishka boutique imati svoje štandove. Građani će u Đardinu moći odložiti i svoj tekstilni otpad u poseban kontejner, a odvojene hrpe tekstila moći će zamijeniti za vaučer za besplatan zero waste obrok. Za najmlađe će animatori, osim oslikavanja lica, održati i radionicu 'Izradi cvijet za ljepši svijet'.

Čistoća d.o.o. Split na festivalu će imati svoj informativni štand, tom će prilikom djelatnici Čistoće, uz direktora Ivicu Karoglana, dijeliti platnene torbe, besplatne vrećice za odvajanje otpada, edukativne letke te magnete kao podsjetnike na pravilno odvajanje.

Vaša reakcija na temu