Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
MINISTARSTVO POLJOPRIVREDE: Objavljen natječaj za provedbu intervencije 73.03. - Korištenje obnovljivih izvora energije

MINISTARSTVO POLJOPRIVREDE: Objavljen natječaj za provedbu intervencije 73.03. - Korištenje obnovljivih izvora energije

Najviša potpora je 300.000 eura

U petak, 1. prosinc objavljen je natječaj za provedbu intervencije 73.03. Korištenje obnovljivih izvora energije iz Strateškog plana Zajedničke poljoprivredne politike Republike Hrvatske 2023. - 2027. 

Prihvatljivi korisnici su:

- fizičke i pravne osobe upisane u Upisnik poljoprivrednika, uključujući proizvođačke organizacije priznate u skladu s posebnim propisima koji uređuju rad proizvođačkih organizacija

ili

- fizičke i pravne osobe (uključujući proizvođačke organizacije priznate u skladu s posebnim propisima koji uređuju rad proizvođačkih organizacija) registrirane za preradu poljoprivrednih proizvoda iz Priloga I. Ugovoru.

Ukupan iznos raspoloživih sredstava javne potpore po natječaju je 10.000.000,00 EUR. Najniža visina javne potpore po projektu/korisniku iznosi 15.000 EUR, a najviša  300.000 EUR. Intenzitet javne potpore je 65 % ukupnih prihvatljivih troškova projekta, a može se uvećati do 80 % za ulaganja koja provode mladi poljoprivrednici.

Rok za podnošenje zahtjeva za potporu je od 4. ožujka 2024. godine od 12.00 sati do 4. travnja 2024. do 12.00 sati. Detalje pogledajte: https://www.apprrr.hr/73-03-ulaganja-koristenje-obnovljivih-izvora-energije

Vaša reakcija na temu