Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press ODVOJI, LAKO JE Kampanja Čistoće dobitnica vodeće regionalne nagrade za digitalni marketing SoMo Borac
NAŠ GRAD Gradsko vijeće i rad gradskih tvrtki Piše: Dalmatinski portal

ODVOJI, LAKO JE Kampanja Čistoće dobitnica vodeće regionalne nagrade za digitalni marketing SoMo Borac

Video spot su radili u suradnji s Vojkom V

'Iznimno nam je drago da smo uspjeli popularizirati društveno važnu temu odvajanja otpada na zabavan i edukativan način primjeren svim dobnim skupinama. Zadatak nije bio lagan, ali video spot, koji smo radili u suradnji sa splitskim reperom Vojkom V, postao je hit i izvan Splita te nacionalna vijest. Ovo je prva SoMo Borac nagrada za našeg klijenta na ovom projektu Čistoću Split, kao i za našu agenciju. Zahvaljujemo stručnom žiriju te čestitamo drugim dobitnicima koji su prijavili stvarno odlične digitalne marketinške kampanje iz Hrvatske i regije', izjavio je direktor CTA komunikacija Petar Tanta povodom dodjele nagrade koja se održala proteklog vikenda u Tvornici kulture u Zagrebu, u sklopu konferencije SoMo Borac powered by Httpool.   

'Odvoji, lako je' informativna je kampanja koja je za cilj imala informirati građane o novom sustavu odvajanja otpada u polupodzemne spremnike u gradu Splitu. Iako je spot Odvoji, razdvoji tek dio sadržaja cijele kampanje, zbog pozitivnih reakcija korisnika, likovi iz spota postali su dio splitske grafiterske scene u Vukovarskoj ulici, a autentičan sadržaj istaknuli su i stručnjaci na festivalu Greencajtu. 

Na nagrađenom sadržaju, prema konceptu i strategiji CTA tima u sastavu Nina Sivić-Cug, Lara Paša, Ana-Marija Crnica Živković, Hana Kajari, Petar Tanta, Marin Zdelar i Gordan Turković, na tekstu i glazbi radio je Vojko V, animaciju je napravila Sara Bernat, dizajn 2Dizajnera, dok su kamera i produkcija djelo DD Video Laba. 


SoMo Borac je nagrada koja se već 11 godina dodjeljuje najboljim digitalnim radovima iz Hrvatske i regije, a koji uključuju kampanje, sadržaje i proizvode (aktivacije, webove, aplikacije i slično). Ovogodišnje izdanje prikupilo je rekordan broj prijava za SoMo Borac nagrade u SoMo Advertising i SoMo Media streamovima, dok je održana i cjelodnevna konferencija na kojoj je više od 30 domaćih i inozemnih stručnjaka dijelilo svoje znanje i iskustva. 

Vaša reakcija na temu