Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Facebook POKRET OTOKA Pokreću prvi otočni video podcat

POKRET OTOKA Pokreću prvi otočni video podcat

U srijedu započinju temomom pomorskog dobra

Pokret otoka organizira prvi otočni video podcast. Seriju podcasta i webinara započinjemo s temom pomorskog dobra. 

Ako želite bolje upoznati  pojam pomorskog dobra i nadležnosti nad njegovim upravljanjem; koja je uloga  jedinice lokalne samouprave, a koja građana; što se sve promijenilo u procesu u posljendjih nekoliko godina te kako do koncesije i zašto je nekim koncesionarima oduzeta - bukirajte kalendar i  pogledajte naš prvi otočni podcast koji će se održati 27. siječnja  od 18 do 19.30  sati putem FB Live kanala.


Podcast 'Pomorsko dobro' vodit će pokretov volonter Marko Bertolino, a njegov prvi gost je Stipe Čogelja, pročelnik Upravnog odjela za turizam i pomorstvo Splitsko-dalmatinske županije. 

Podcast će biti dostupan uživo na službenoj Facebook Stranici Pokret otoka/Island movement . Prethodna registracija nije potrebna.

Nakon podcasta slijedi stručni webinar u kojem će naš domaćin Marko Bertolino pobliže objasniti razlike između koncesija i koncesijkih odobrenja te proces predaje njihovih zahtjeva i postupak koji prethodi koncesiji i donošenju odluke o koncesijskom odobrenju.  Webinar će se održati 4. veljače od 10 do 11 sati. Svi sudionici moći će aktivno sudjelovati u edukaciji te postavljati pitanja. 

Prijavnicu za sudjelovanje će uskoro objaviti na društvenim mrežama.

Vaša reakcija na temu