Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ponavlja se javna rasprava u postupku donošenja Plana upravljanja Park - šumom Marjan

Ponavlja se javna rasprava u postupku donošenja Plana upravljanja Park - šumom Marjan

Od 8. veljače do 9. ožujka

Iz Javne ustanove za upravljanje park - šumom Marjan obaviještavaju zainteresiranu javnost da se sukladno uputi Zavoda za zaštitu okoliša i prirode, MINGOR-a, od 8. veljače do 9. ožujka 2024, održava ponovljena javna rasprava u postupku donošenja Plana upravljanja Park - šumom Marjan 2024. - 2033. 

'Svoja očitovanja, prijedloge i mišljenja možete upisati u knjigu primjedbi u atriju zgrade gradske uprave Grada Splita, Obala kneza Branimira 17 te putem e-maila: primjedbe.pu@marjan-parksuma.hr.

Javno izlaganje održat će se 1. ožujka 2024. godine (petak)  u atriju zgrade gradske uprave Grada Splita, Obala kneza Branimira 17 s početkom u 10 sati i bit će snimano', priopćeno je iz JU PŠ Marjan. 

Dokumentaciji možete preuzeti ovdje.

Vaša reakcija na temu