Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SKRADIN: ACI marina dobiva Plavu zastavu

SKRADIN: ACI marina dobiva Plavu zastavu

Upriličit će se i eko akcija

ACI marina u Skradinu u petak će dobiti Plavu zastavu. U sklopu svečanosti organizira se i cjelodnevna akcija čišćenja podmorja.

'Posvećenost kompanije ACI d.d. očuvanju čistoće mora i podmorja očituje se kroz kontinuirano provođenje akcija čišćenja u marinama duž jadranske obale, kao i kroz brojne Plave zastave koje ponosno vijore u ACI marinama. Najnovija u nizu priznatih marina, slikovita ACI marina Skradin, svečano će obilježiti podizanje Plave zastave velikom cjelodnevnom akcijom čišćenja podmorja. Djelatnicima ACI marine će se u novoj velikoj ekološkoj akciji pridružiti članovi Hrvatskog ronilačkog saveza', poručuju iz ACI-ja.  

Naglašavaju kako se, zahvaljujući redovitim akcijama čišćenja mora i priobalja te brizi za okoliš, ACI danas ističe kao jedan od ključnih dionika nacionalnog gospodarstva u pogledu brige za prirodna dobra i dobrobit lokalnih zajednica diljem Jadrana.

'Najbolji dokaz uspjeha ACI-ja u tim naporima su i Plave zastave koje krase sve cjelogodišnje marine – najpriznatiji model ekološkog odgoja, obrazovanja i obavještavanja javnosti, koje dodjeljuje Udruga Lijepa Naša pod pokroviteljstvom Zaklade za odgoj i obrazovanje za okoliš (Foundation for Environmental Education – FEE). U konačnici, ACI-jeve marine već dugi niz godina ponosno nose Plave zastave, a ta se predanost očuvanju okoliša nastavlja i ove godine, kao i akcije čišćenja koje je najveći lanac marina na Mediteranu ove godine već proveo u svojim marinama u Vodicama, Šimunima i Milni', naglašavaju.

Vaša reakcija na temu