Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Tribina o gospodarenju otpadom i zaštiti potrošača u ponedjeljak u Bolu

Tribina o gospodarenju otpadom i zaštiti potrošača u ponedjeljak u Bolu

Sudionici će predstaviti projekt edukacije o gospodarenju otpadom, načine gospodarenja otpadom na području Bola i Murvice

U ponedjeljak 7. listopada 2019. u bolskom kinu, održat će se tribina i radionica o gospodarenju otpadom na području općine Bol. Na tribini će sudjelovati Tihomir Marinković, načelnik općine Bol, Zoran Marinelić, direktor tvrtke Michieli Tomić d.o.o., Ivana Vušković i Nela Kovačević iz udruge za zaštitu potrošača Dalmatinski potrošač, te Dijana Šćepanović iz Poduzetničkog centra Aktiva. 

Sudionici će predstaviti projekt edukacije o gospodarenju otpadom, načine gospodarenja otpadom na području Bola i Murvice, te odgovoriti na neka od brojnih pitanja vezanih uz ovu temu, koje zainteresirani građani mogu anonimno postaviti putem ovog obrasca.  Dosadašnje dvije provedene tribine, u Supetru i Postirama, pokazale su da ova tema jako zanima otočane, koji su došli spremni s vrlo specifičnim pitanjima kako bi se informirali o novom sustavu gospodarenja otpadom na Braču.

Nakon tribine, predstavnice udruge Dalmatinski potrošač koja provodi projekt 'Obračun i selekcija otpada na srednje-dalmatinskim otocima' (projekt financira Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta) u sklopu radionice pomoći će otočanima s boljim razumijevanjem njihovih potrošačkih prava, te će pomoći pri rješavanju konkretnih upita potrošača koji se odnose na kršenje njihovih prava od strane trgovaca i davatelja javnih usluga.

- Pozivamo sve zainteresirane da se dođu informirati te uključiti u raspravu o ovoj važnoj temi! Tribine se provode u sklopu projekta 'Zeleni Brač - edukacijom do održivog gospodarenja otpadom na Braču', koji zajednički provode Grad Supetar i sve bračke općine, a financira Europska Unija putem Kohezijskog fonda - poručili su organizatori.

 

Vaša reakcija na temu