Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Herc.info VIDEO: U Hercegovini snimljena najveća zmija!?

VIDEO: U Hercegovini snimljena najveća zmija!?

Snimka poslana i zoolozima u Hrvatskoj

Na adresu portala Herc.info pristigla je snimka ogromne zmije, koja je navodno zabilježena kod Mostara. Više izvora nam je to potvrdilo, uz riječi da veća zmija nije zabilježena ovdje.

Barata se informacijom o čak 3 metra, a izvor koji je želio ostati anoniman, kazao im je da je snimka proslijeđena nekolicini zoologa u Hrvatskoj, kojima je zmija također zapela za oko.

Herc.info  izvještava kako se najvjerojatnije radi ili o višemetarskom smuku, iako je debljina kože snimljene zmije dosta deblja od ostalih smukova, ili je riječ o četveroprugom kravosasu, a kako je ovoliki izrastao, to je već pitanje za struku.


 

Vaša reakcija na temu