Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Zatražena žurna zabrana neovlaštenih radova i devastacije pomorskog dobra u Bobovišću

Zatražena žurna zabrana neovlaštenih radova i devastacije pomorskog dobra u Bobovišću

Prijava je zaprimljena putem aplikacije

Djelatnici Upravnog odjela za turizam i pomorstvo Splitsko-dalmatinske županije zatražili su žurno zaustavljanje neovlaštenih radova i devastacije pomorskog dobra na području Bobovišća na moru, na Braču, ispred kuće Runje (k.č.2010/7).

Dojavu o nezakonitim radovima predstavnici Splitsko-dalmatinske županije zaprimili su putem aplikacije za prijavu devastacija na web portalu Pomorsko je dobro, dok su fotografije objavljene u FB grupi 'Zaštitimo Bobovišća'.

Zahtjev za žurnim postupanjem upućen je svim nadležnim službama: Državnom inspektoratu, Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture RH, Ministarstvu prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine.

Vaša reakcija na temu