Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Chevap by Duje Pisac stiže u City i časti ćevapima!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Chevap by Duje Pisac stiže u City i časti ćevapima!

Zavirite u novu gastro destinaciju i u subotu, od 12 do 16 sati, sasvim besplatno kušajte fantastične ćevape

Ako ste jedni od onih koji se nakon shoppinga obožavaju okrijepiti finim zalogajem, onda će vas razveseliti vijesti koje stižu iz City Centera one. Naime, svoja vrata danas, 21. listopada, točno u podne, otvara Chevap by Duje Pisac, omiljena splitska foodie destinacija. Svojom kvalitetom i pristupom, tradicionalni ćevap u njihovoj izvedbi doseže gourmet razinu - a peticu ili desetku u lepinji prate i vrhunski dodaci: kajmak, ajvar i kapula te dvije vrste izvanrednih burgera.

Povodom otvaranja lokala u City Centeru one, posjetitelji će u subotu, od 12 do 16 sati, uživati u slasnim ćevapima sasvim besplatno. Ako ste tražili poseban razlog za otići u shopping ovog vikenda, dobro je znati da ćete ga naći na 1. katu City Centera one u sklopu Food Courta. Vidimo se! 

Vaša reakcija na temu