Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Cijelo vrijeme pogrešno radite pire krumpir

Cijelo vrijeme pogrešno radite pire krumpir

Evo kako postići najbolju teksturu

Pire krumpir se, barem na našem području, priprema tako da se krumpiri skuhaju u vodi, dodaje se sol, maslac i mlijeko i napravi kremasta tekstura s pomoću drobilice za pire. 

Ako je suditi po savjetima s društvenih mreža, pripremamo ga potpuno pogrešno. Osim što nepotrebno trošimo neke sastojke, prljamo i previše posuđa. TikTokerica @legglauren91 ima nešto drukčiju tehniku koja je oduševila mnoge.

@legglauren91 #repostingmyoldvideo #mashedpotatoes #tryingnewthings The Assignment - Tay Money

Ključ savršenog pečenog krumpira počinje odabirom krumpira. Birajte približno iste veličine komade kako bi krumpirići bili približno iste veličine.

Ona, naime, krumpir skuha u mlijeku, a kada je gotov, ne treba ga ni procijediti, već se samo dodaje maslac, sol i malo papra. Umutiti ga možete drobilicom ili mikserom ako želite postići jako glatku teksturu.

Kaže kako ne mora prati cijedilo, ne troši vodu na kuhanje, a ono najbitnije - pire je boljeg okusa!

Videoobjavom oduševila je druge korisnike koji kažu kako jedva čekaju iskušati ovaj recept, piše The Sun, prenosi Večernjak.

Vaša reakcija na temu