Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Cooking show, prezentacije i degustacije na sajmu GAST 2024
Sajam GAST 2024. Piše: Dalmatinski portal

Cooking show, prezentacije i degustacije na sajmu GAST 2024

Eksplozije mirisa i okusa s najboljim vinima, žesticama, sokovima i kavama

Kao i svake godine, sajam GAST 2024 mjesto je organizacije brojnih degustacija i cooking showova, eksplozije mirisa i okusa s najboljim vinima, žesticama, sokovima i kavama.

Gastro scena će predstaviti svoje gastro novitete  za turističku sezonu u sklopu čega će Veleučilište Aspira održati svoje cooking showove (petak i subota od 11 do 13 sati), a EKO NOMAD i Imanol Jaca iz San Sebastiana kuhat će sa chefom Asierom bastijsku kuhinju, u subotu od 13 do 14 sati.

Na štandu br. 61 HAUSBRANDTA, partnera sajma GAST 2024, također će biti živo, mirisno i ukusno tijekom sva tri dana trajanja sajma.  Organizirane su svakodnevne prezentacije i promocije:

11h - 12h Ronnenfeldt čaj

12h - 13h Hausbrandt kava

13h - 14h Callebaut sirovine

14h - 15h Theresianer pivo i Col Sandago prosecco

Ovim događanjima, uz još niz drugih na štandovima izlagača, posjetitelji sajma  GAST 2024 imaju priliku osjetiti  živopisnu atmosferu uz pregršt okusa i mirisa gastronomskih noviteta i trendova u opremanju objekata, i to u pravo vrijeme i na pravom mjestu.

Radno vrijeme sajma je od u petak i subotu (23. i 24. veljače) od 9.30 do 19.00 sati, a u nedjelju (25. vejače) od 9.30 do 18.00 sati.

Vaša reakcija na temu