Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Lijepa priča iz Karmelskih dvora: Tajna uspjeha je u čvrstim obiteljskim temeljima

Lijepa priča iz Karmelskih dvora: Tajna uspjeha je u čvrstim obiteljskim temeljima

'Kako nam je zima bila laganija, tako smo imali prilike pohoditi svjetske tečajeve i obuke kako bi naše poslovanje doveli na još veći nivo'

Ambiciozni i perspektivni Enrico Krluk, mladi je voditelj obiteljske konobe 'Karmelski dvori' (Okit) u kojoj nam dokazuje kako uz dobro osmišljenu viziju i cilj te dobru organizaciju svojih najbližih - sve može funkcionirati besprijekorno

Svakim danom sve prepoznatljivija vodička konoba 'Karmelski dvori, Okit' puni svoje kapacitete uz sustavan rad na svom poslovanju, kako bi opravdali dano povjerenje krojeno dugi niz godina

'Ulaganje u poslovanje je neminovno ako želite imati zadovoljne goste koji će se uvijek iznova vraćati, a to je neka vizija kojoj svi težimo. Kako nam je zima bila laganija, tako smo imali prilike pohoditi svjetske tečajeve i obuke kako bi naše poslovanje doveli na još veći nivo', kazuje nam Enrico Krluk, inače voditelj same konobe.

Konoba je već godinama na glasu kao provjerena gurmanska lokacija koju ciljano pohode stranci, ali i gosti iz obližnjih gradova, a ne samo iz Vodica.

- To nas je ugodno iznenadilo i neke smo baš priupitali koji je tome razlog pa su nam rekli da spoj tradicije i modernog načina pripremanja jela ih dovodi svaki put iznova na našu adresu. Takvi komentari nam daju vjetar u leđa i potiču nas da budemo još i bolji. Iz tog razloga svakodnevno radimo na našem meniju. U ponudi imamo sve od ribljeg do mesnog menija, a od izuzetno velike važnosti nam je i podatak da su sve namirnice iz provjerenog i svježeg domaćeg uzgoja.

Hvale vrijedan podatak je taj da konoba posluje obiteljski, naime, u obitelji Krluk je 9 djece i to sve redom - muške.

- Istina, šalimo se da tata 'ne zna' napraviti curicu. Ali, pravi je blagoslov imati i 8 pomoćnika koji se od malih nogu uče obiteljskoj tradiciji. Ipak, sve potječe iz obitelji, a temelji i vrijednosti koje su naši roditelji nama usadili su - neprocjenjivi.

Vaša reakcija na temu