Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay NE BACAJATE STARI KRUH Donosimo recept kako od njega napraviti pizzu

NE BACAJATE STARI KRUH Donosimo recept kako od njega napraviti pizzu

Super jednostavno i brzo

Mnogi u nedostatku ideja jednostavno bace stari kruh u smeće, no činjenica je da ga možete iskoristiti na razne načine, što smo vam i dokazali u nekoliko navrata, a ovog puta vam donosimo brzinski i super praktičan recept za svima omiljenu pizzu od starog kruha u kojoj će uživati cijela obitelj

Osim klasičnih toplih sendviča sa sirom i šunkom, od starog kruha možete pripremiti genijalne sendviče zapečene u pećnici, idealne za velika druženja i slavlja ili pak sočne bavarske knedle koje će se savršeno stopiti s gulašom, šniclama u saftu ili bilo kojim drugim umakom.

Još jedan super jednostavan i brz recept od starog kruha koji ćete sigurno poželjeti isprobati što prije otkrio je T-portal. Riječ je o pizzi od starog kruha, odnosno već narezanog tosta. Naravno da možete koristiti i običan kruh, no predlažemo vam da posegnete za bijelim kruhom četvrtastog oblika koji će savršeno odgovarati kalupu.

Sastojci

24 stara tosta

malo maslaca (za premazivanje pleha)

200 g majoneze

300 g šunke

150 g cheddara

2 rajčice

150 g zelenih maslina

Priprema

1. Škrovadu veličine 25 x 35 centimetara premažite maslacem pa poredajte tost tako da prekrije dno.

2. Tost premažite majonezom pa svaki prekrijte šnitom šunke, šnitom sira i šnitom na kolutiće rezane rajčice. Po vrhu posipajte na kolutiće narezane masline.

3. Ponovite postupak tako što ćete na to poredati tost, premazati ih majonezom te dodati šunku, sir, rajčicu i masline.

4. Pecite u pećnici zagrijanoj na 180 stupnjeva cca 20 minuta.

Vaša reakcija na temu