Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: lhadlock50 from Pixabay RECEPT Lagani i ukusni mousse za doručak od svega tri sastojka

RECEPT Lagani i ukusni mousse za doručak od svega tri sastojka

Iskoristite kaki

Danas vam želimo ponuditi jednu zaista jednostavnu ideju kako iskoristiti svojstva kakija, a ujedno početi razmišljati o doručku tipično jesenskog okusa i boje.

Da, jer nakon što vrućina prestane, osjetite želju za nečim drugačijim od jogurta, svježeg voća ili smoothieja.

Dakle, da ne odustanete od uobičajene navike ispijanja šalice tople kave ili čaja, uz klasični kruh i džem, nudimo vam ovu pjenicu od kakija.

Sastojci:

1 zreli kaki

1 prstohvat vanilije

30 g tamne čokolade

Priprema: Uklonite kožicu s kakija i pomiješajte pulpu s prstohvatom vanilije. Dobit ćete mousse u koji ćete dodati većinu rastopljene čokolade.

Dobiveno stavite u čašu i pospite ostatkom čokolade ili po želji ukrasite voćem, piše Novi list.

Vaša reakcija na temu