Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: -Rita- RECEPT Orada na brzinu

RECEPT Orada na brzinu

Iz pećnice

Kako na klasičan način pripremiti ribu iz pećnice donose Index recepti.

Sastojci:

očišćena orada

2 kriške limuna

svježi ružmarin

kadulja

peršin

maslinovo ulje

1 režanj češnjaka

1 žličica soli

Priprema:

Na dupli komad folije ili masnog papira stavite 2 kriške limuna i na njih stavite posoljenu oradu. Prelijte maslinovim uljem.Usitnite češnjak i začinsko bilje i njime napunite ribu i posipajte po njoj. Zamotajte ribu u foliju. Pecite 35 minuta na 200°C.

Vaša reakcija na temu