Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay RECEPT Piletina sa senfom

RECEPT Piletina sa senfom

Novo omiljeno jelo

Jednostavan i ukusan recept koji bi vam mogao postati jedan od najdražih, piše Index.

Sastojci

130 g mozzarelle, natrgane na komadiće

50 g cheddar sira, naribanog

1 žlica senfa

4 filea pilećih prsa

8 kriški dimljene slanine

¼ žličice soli

Prstohvat papra

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva. Pomiješajte sireve i senf. Zarežite svaki pileći file te ga napunite smjesom od senfa.

Punjene filee omotajte s dva nareska slanine.

Začinite, stavite na papir za pečenje te pecite 20 do 25 minuta.

Napomena

Za vegetarijansku inačicu ovog jela zapecite gljive sa sirom. Zagrijte pećnicu na 180 stupnjeva, pomiješajte mozzarellu i cheddar s jednom žlicom pesta te izdubite portobello šampinjone i napunite ih. Složite gljive na papir za pečenje i pecite 15 minuta ili dok gljive ne omekšaju, a sir se otopi.

Vaša reakcija na temu