Jednostavan i ukusan recept koji bi vam mogao postati jedan od najdražih, piše Index.
Sastojci
130 g mozzarelle, natrgane na komadiće
50 g cheddar sira, naribanog
1 žlica senfa
4 filea pilećih prsa
8 kriški dimljene slanine
¼ žličice soli
Prstohvat papra
Priprema
Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva. Pomiješajte sireve i senf. Zarežite svaki pileći file te ga napunite smjesom od senfa.
Punjene filee omotajte s dva nareska slanine.
Začinite, stavite na papir za pečenje te pecite 20 do 25 minuta.
Napomena
Za vegetarijansku inačicu ovog jela zapecite gljive sa sirom. Zagrijte pećnicu na 180 stupnjeva, pomiješajte mozzarellu i cheddar s jednom žlicom pesta te izdubite portobello šampinjone i napunite ih. Složite gljive na papir za pečenje i pecite 15 minuta ili dok gljive ne omekšaju, a sir se otopi.