Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: -Rita- RECEPT Salata od jaja

RECEPT Salata od jaja

Odlično se slaže sa sendvičima, ali i povrćem

Salata od jaja zanimljiv je i ukusan način za obogatiti sendvič ili pak uživati u njoj kao u prilogu, a ako vas odbija ideja salate većinski napravljene samo od jaja, možete ju obogatiti raznim povrćem, poput avokada, rajčice, zelene salate, kupusa…

Radi se o klasičnom jelu koje se prije svega diči jednostavnošću pripreme, te je istovremeno veoma osvježavajuće i ukusno. Pogodna je i zbog toga što se može  prilagoditi različitim prehrambenim preferencijama – može biti lagani obrok za one koji traže manje kaloričnu opciju ili pak zasitan uz dodatak slanine.

Odlična je i za pripremu unaprijed, te ju u hermetički zatvorenoj posudi u hladnjaku možete čuvati do četiri dana, piše Novi list.

Sastojci

6 jaja

15 g majoneze

1 žličica senfa

1 mladi luk

sol i papar po ukusu

Priprema

Jaja skuhajte na tvrdo, te ih nakon hlađenja ogulite i nasjeckajte na sitne komade.

Nasjeckana jaja stavite u zdjelu te umiješajte majonezu, nasjeckani mladi luk, senf te sol i papar. Nježno promiješajte te poslužite ohlađeno.

Vaša reakcija na temu