Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Splitski chef Mario Mandarić uvršten na Forbesovu listu 'ispod 30'

Splitski chef Mario Mandarić uvršten na Forbesovu listu 'ispod 30'

Poznat je po svom zalaganju za smanjenje otpada u restoranskoj industriji

Splitski chef Mario Mandarić uvršten je na Forbesovu listu 'ispod 30' za područje Europe. 

Bio je nominiran zbog svog zalaganja za smanjenje otpada u restoranskoj industriji i organiziranja večera u Windsoru i Londonu na tu temu. 

Veliko priznanje je zaslužio jer je u Engleskoj sudjelovao u zanimljivom projektu: pripremao je Michelin Star večere u sedam sljedova, a gostima je tek nakon konzumacije rekao da je delicije pripremio od viškova iz restorana u okolici! 

Koristio je namirnice koje bi završile u smeću da napravi top jela, a ova njegova akcija imala je jak odjek. 

Vaša reakcija na temu