Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
BLAGDANSKO DARIVANJE Tiara beauty studio nudi niz usluga, a s jednom će razveseliti čitateljicu Dalmatinskog portala

BLAGDANSKO DARIVANJE Tiara beauty studio nudi niz usluga, a s jednom će razveseliti čitateljicu Dalmatinskog portala

Puder obrve su novija metoda mikropigmentacije obrva

Tiara beauty studio u Splitu nudi niz usluga, nabrojit ćemo ih: depilacija, prah nokti, trajni lak, sve vrste pedikura, dizajn obrva kanom, threading obrva, microblading (japansko iscrtavanje obrva), puder obrve, lash lift, brow lift, anticelulitne masaže, masaže s fizioterapeutom i microneedling.

Povodom blagdana, ovaj kozmetički salon odlučio je razveseliti jednu čitateljicu uslugom puder obrva.


- Puder obrve su novija metoda mikropigmentacije obrva. Rade se mašinicom kojom se kontrolira unos pigmenta u kožu. Ova jedinstvena tehnika ne ostavlja ožiljke niti uzrokuje neželjene promjene pigmenta. Puder tehnikom se postiže izgled blago osjenčenih obrva te one izgledaju nježnije i mekše. Tretman je pogodan za sve tipove kože te im je postojanost i do dvije godine - naveli su iz Tiara beauty studija, koji se nalazi u Smiljanićevoj ulici.

Na Facebook stranici Dalmatinskog portala ćemo odabrati dobitnicu slučajnim odabirom pomoću Random Comment Pickera.



Vaša reakcija na temu