Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTO: Izabel Kovačić predstavila svoju novu kolekciju

FOTO: Izabel Kovačić predstavila svoju novu kolekciju

'Vjerujemo da će svaki komad iz ove kolekcije postati omiljen dio ormara naših klijenata'

Chic de Lin, najnovija je lanena capsule kolekcija IZAKOVA brenda. Izabel Kovačić, osnivačica brendova Lunilou i IZAKOVA, kaže kako se radi o kolekciji koja bezvremenskom elegancijom i prirodnim materijalima donosi jedinstvenu kombinaciju stila, udobnosti i održivosti.

'Chic de Lin kolekcija je pažljivo osmišljena za modernu ženu koja cijeni kvalitetu, sofisticiranost i ekološku odgovornost. Kroz svaki komad prožima se strast prema detaljima, vrhunskoj izradi i autentičnosti. Dizajnirani tako da pružaju maksimalnu udobnost, ovi komadi su savršeni za tople ljetne dane i prijelazne sezone', dodaje.

Kolekcija uključuje laneni prsluk i lanenu suknju koji su dostupni u dvije boje - Mocha Dream i Ivory Breeze. 

'Ovi komadi su savršeni za sve prilike. Laneni prsluk nudi svestranost i može se nositi samostalno, dok lanena suknja donosi eleganciju i udobnost', kaže Izabel te dodaje kako kombinacija klasičnih krojeva i modernih detalja čini ove komade idealnim za svaku priliku.

'Izuzetno smo uzbuđeni što možemo predstaviti Chic de Lin kolekciju našim kupcima. Ova kolekcija je rezultat naše posvećenosti vrhunskoj kvaliteti, održivosti i želji da našim klijentima ponudimo nešto zaista posebno. Vjerujemo da će svaki komad iz ove kolekcije postati omiljen dio njihovog ormara. Želja nam je bila stvoriti odjeću koja ne samo da izgleda predivno, već i pruža maksimalnu udobnost, posebno u osjetljivim periodima kao što je trudnoća', zaključila je Izabel. 

Vaša reakcija na temu