Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Prosper Filipović FOTOGALERIJA Anovi ima novu kolekciju, pogedajte je

FOTOGALERIJA Anovi ima novu kolekciju, pogedajte je

Dizajnerica je inspiraciju pronašla u ljetnim danima i noćima u Martinis Marchi dvorcu

Haljina kao omiljeni ženski modni komad glavni je motiv najnovije Anovi kolekcije koja ostavlja bez daha. 

Ženstveni stil, elegancija, komadi inspirirani ljetom ističu se cijelom kolekcijom koja ide u korak sa prepoznatljivim stilom modne dizajnerice Ivone Glavaš

Haljine su upotpunjene odvažnijim dodirom gdje jednostavni krojevi s naglaskom na figuru, neutralne boje, duboki dekoltei i senzualni prorezi donose odvažne siluete na elegantan način. Svi ovi elementi nude prednost u nošenju haljina na više načina u razlicitim prigodama tijekom dugih ljetnih dana i noći.

Dizajnerica je inspiraciju za kolekciju pronašla u ljetnim danima i noćima u Martinis Marchi dvorcu gdje je prošle godine predstavila kolekciju kupaćih kostima. Dojam potpune privatnosti, diskretnog luksuza i harmonije koji je ostao u sjećanju nakon boravka u dvorcu htjela je oživjeti kroz haljine. Stoga je baštinski hotel Martinis Marchi bio savršena kulisa za snimanje nove kampanje.

Vaša reakcija na temu