Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Huawei Petal Ads pridružuje se udruzi Mobile marketing association Europe

Huawei Petal Ads pridružuje se udruzi Mobile marketing association Europe

Jača svoju poziciju i usmjerava se prema sve boljoj suradnji s vodećim oglašivačima

Petal Ads (prethodno Huawei Ads), vodeći ekosustav mobilnog oglašavanja u industriji, postao je član Udruženja mobilnog marketinga (MMA) za Europu. Taj strateški potez dokaz je predanosti oblikovanju i postavljanju budućnosti mobilnog marketinga i proširivanju platforme za mobilne oglase među ključnim oglašivačima i u Europi.

MMA se sastoji od preko 800 članova - tvrtki na globalnoj razini i jedino je udruženje koje čine povezani ekosustavi trgovaca, Martech subjekata i medijskih kompanija koje stvaraju arhitekturu i budućnost mobilnog marketinga. Uspostavljanjem regionalne prisutnosti u Europi, uključujući i povezivanje u MMA udruge u Njemačkoj, Velikoj Britaniji i Turskoj, Petal Ads platforma je dobro pozicionirana za maksimalno korištenje svih pogodnosti i stručnosti ove udruge kako bi doprinijela napretku industrije i uspostavi svog položaja kao ključnog kandidata u mobilnom marketinškom prostoru.

'Međusobno povezani ekosustav Petal Ads od preko 730 milijuna aktivnih korisnika Huawei uređaja omogućuje oglašivačima da dosegnu ogromnu publiku. Prvoklasna rješenja za targetiranje skupina crpe iskustvo i vrijedno znanje stečeno iz podataka prve strane, osnažujući oglašivače da svoje mobilno oglašavanje podignu na višu razinu.

Dok se kombiniramo gradimo na inovativnom pristupu, ponosni smo što smo se pridružili MMA -u kako bi bolje podržali partnere i omogućili jedinstveno iskustvo milijunima korisnika', rekao je Jaime Gonzalo, potpredsjednik Huawei Mobile Services Europe. 

MMA članstvo donosi smislene koristi za platformu i oglašivače

Članstvo u MMA-u omogućava da se oglasi za Petal Ads umreže i da se ostvari suradnja s preko 700 članova iz više od 40 zemalja iz ekosustava mobilnog marketinga. Petal Ads pridružuje se drugim tvrtkama članicama i sudjeluju u zaduženim internim odborima, kako bi aktivno uspostavili najbolje prakse i smjernice za mobilni marketing u cijeloj industriji, predstavljajući najbolje nacionalne i međunarodne prakse.

Predana znanosti i ispitivanju raznih činjenica, MMA vjeruje da je stvaranje pozitivnog marketinškog utjecaja prožeto i konstruktivno osporavanje statusa quo. MMA potiče poslovne lidere da aktivno usvoje dokazane, vršnjačke i znanstvene prakse za postizanje uspjeha. Isto tako i Petal Ads stvara pozitivan utjecaj u industriji za svoje partnere, slijedeći međunarodne standarde najbolje prakse.

Kao član MMA-e, Petal Ads raduje se što će se pridružiti raspravama o mobilnom marketingu putem fizičkih i virtualnih događaja i industrijskih resursa što će omogućiti platformi da njeguje i razvije odnose s članovima i drže prst na pulsu trenutnog tržišta.

Oglasi za Petal Ads doprinijet će uvidima u perspektivu među tvrtkama članicama kako bi stekli daljnje priznanje za svoj doprinos u industriji. To omogućava platformi iskazivanje širine mogućnosti korištenja i  potencijala da budu vjerodostojni igrač unutar niše mobilnog oglašavanja, gradeći dublje povjerenje u svoje usluge i rješenja.

Petal Ads starta s već postavljenim renomeom i dokazanim rastom u industrijama

Huawei je početkom ove godine rebrandirao Petal Ads iz Huawei Ads kako bi naglasio evoluciju platforme kao vodećeg i održivog ekosustava mobilnog oglašavanja.

Od svog pokretanja 2020. godine, Petal Ads zabilježio je rast broja oglašivača za 9 puta u preko 200 reklamnih industrija. Rast izdavača na platformi povećao se četverostruko na ukupno 360.000 izdavača.

Petal Ads trenutno donose 4 milijarde zahtjeva za oglasom dnevno, što je impresivan broj za koji se očekuje da će narasti za oko 400% tijekom ove godine. Preko 53.000 aplikacija sada je integrirano u oglašivačke pakete širom svijeta, a 40% ukupnog prometa Petal Ads platforme dolazi iz Europe.

Petal Ads član je IAB Europe, Europske udruge za ekosustav digitalnog marketinga i oglašavanja s kojom aktivno surađuje kako bi unaprijedio standarde i propise reklamne industrije.

O Petal Ads

Petal Ads je brzorastuća i vodeća mobilna oglasna platforma za izdavače, oglašivače i trgovce koji žele potaknuti rast i proširiti svoju publiku.

Ona pomaže partnerima u postizanju rasta putem svoje opsežne platforme od preko 360.000 izdavača diljem svijeta i oglašivača koji dolaze iz raznolikog raspona od preko 200 industrija. Agencije i tvrtke dopiru do više od 730 milijuna visoko angažiranih i visokovrijednih novih klijenata u cijelom Huawei ekosustavu i šire. Inovacija je dio DNK Petal Ads. Petal Ads pruža prvoklasna rješenja za ciljanje koja koriste uvide u hardver, softver i usluge te koriste dragocjeno znanje stečeno iz podataka prve strane i putem inteligentnog sustava korisničkih oznaka kako bi pomogli oglašivačima u izračunu publike, analizi uvida i ponovnom ciljanju. Agencije imaju koristi od proširenih i raznolikih novih tokova publike dostupnih putem Petal Adsa.

Petal Ads je platforma za oglašavanje za one koji žele isplativ način dosezanja neiskorištene i vrijedne nove publike. Odabran od strane poznatih partnera, Petal Ads je nagrađivan s predanošću sigurnosti i privatnosti korisnika, zajedno s lokalnim i globalnim timovima za podršku koji nude prilagođena rješenja.

O Huaweiju

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja, njima se koristi trećina svjetske populacije, a prema broju isporuka u 2020. godini tvrtka je i jedan od najvećih proizvođača mobilnih telefona na svijetu. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaji, usluge 'u oblaku' (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 20 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta. 'Omogućavamo izgradnju bolje povezanog svijeta', krilatica je koju svakodnevno ostvaruje i živi Huawei Business Consumer Group.

Pratite sve novosti na web stranici, društvenim mrežama i forumu Huawei Hrvatska i posjetite Huawei stranicu za korisnikeFacebook stranicu Huawei Mobile HrvatskaHuawei Mobile Hrvatska InstagramHuawei Mobile Hrvatska YouTube kanal te Huawei Forum Hrvatska.

Vaša reakcija na temu