Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press HUAWEI WATCH GT 5 SERIJA Pametni satovi za svaku priliku

HUAWEI WATCH GT 5 SERIJA Pametni satovi za svaku priliku

Jedan sat i beskonačne stilske mogućnosti

Huawei je nedavno u Barceloni predstavio najnovije modele renomirane WATCH GT 5 serije pametnih satova koji objedinjuju vrhunske performanse i modu te tako postižu savršenu ravnotežu između modernog dizajna i inovativne tehnologije.

Personalizirani brojčanici za svaki stil života

HUAWEI WATCH GT 5 dolazi s 11 novih brojčanika, dok WATCH GT 5 Pro izdanje dolazi s čak 13 potpuno novih brojčanika i widgeta koji će se prilagoditi svakom stilu. Korisnici na raspolaganju imaju 3 različita koncepta; klasični ručni sat, kreativnu interaktivnost i vrhunske značajka. Za dodatno vizualno iskustvo zaslužna je 'Blooming Brilliant' animacija. Ona svakodnevno prati korisnikovu aktivnost kroz dan te na brojčaniku postepeno prikazuje cvjetanje cvijeta.

Tu su i dodatne značajke kalendara, prikaza vremena i datuma, načina prikazivanja značajki fitnessa i zdravlja, a za korisnike koji vole putovanja tu je značajka 'World Symphony II' koja sadrži imena gradova i njihove odgovarajuće vremenske zone prikazane na obodu sata.

HUAWEI Watch Face Marketplace nudi više od 50 000 brojčanika za preuzimanje putem HUAWEI Health aplikacije, uključujući favorite korisnika poput Cloud White Eagle, Pansy Glows, Gentleman Machinery i Silver Blue Wheel brojčanika.

Primjerice popularni 'Cloud White Eagle' brojčanik ima 3D orlovska krila koja imitiraju kazaljke na satu. Omiljen zbog prilagodljivih animiranih svjetlećih cvjetića, brojčanik 'Pansy Glows' prikazuje praćenje aktivnosti i kalendar. Značajka 'Gentleman Machinery' korisnicima nudi obavijesti i prečace, dok novi 'Silver Blue Wheel' prikazuje vremensku prognozu, kalendar i otkucaje srca.

Novo sučelje za besprijekorno iskustvo korištenja

HUAWEI WATCH GT 5 serija pametnih satova dolazi s novim sučeljem uz besprijekorne prijelaze zaslona i tematske pozadine označene raznim bojama. Korisnici mogu prilagoditi svoje brojčanike pomoću praktičnih widgeta kao što su kalendar ili vrijeme. Veći fontovi i živopisni vizualni elementi korisnicima mogu pojednostaviti provjeru novih obavijesti ili prstenova aktivnosti.

HUAWEI WATCH GT 5 pametni satovi potpuno su kompatibilni s iOS, Android i EMUI pametnim telefonima što svima omogućuje doživljaj napredne tehnologije fitnessa i zdravlja, a uz HUAWEI AppGallery aplikaciju i mogućnost preuzimanja najpoznatijih svjetskih i lokalnih aplikacija to iskustvo je podignuto na višu razinu.

S prilagodljivim brojčanicima sata i novim korisničkim sučeljem HUAWEI WATCH GT 5 serija pametnih satova nadopunjuje svaki stil života.

WATCH GT 5 i WATCH GT 5 Pro modeli dostupni su u prodaji uz atraktivan poklon. Svi kupci koji do 27.10.2024. ili do isteka zaliha kupe bilo koji od 9 ponuđenih modela, na poklon će dobiti FreeBuds 5i bežične slušalice.

AppGallery trgovina aplikacijama

Kao jedna od 3 najveće platforme za globalnu distribuciju aplikacija, AppGallery nudi širok izbor globalnih i lokalnih aplikacija u kategorijama poput navigacije i prijevoza, vijesti, društvenih mreža, financija, zabave i mnogih drugih. AppGallery aplikacija dostupna je u više od 170 zemalja i regija s više od 580 milijuna globalno aktivnih mjesečnih korisnika i 6 milijuna registriranih programera.

O Huaweiju

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja te se njima koristi trećina svjetske populacije. Četrnaest centara za istraživanje i razvoj postavljeno je u zemljama diljem svijeta, uključujući Njemačku, Švedsku, Indiju i Kinu. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaju, usluge 'u oblaku' (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 30 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta.

Za više informacija posjetite: https://consumer.huawei.com/hr/

Pratite novosti o Huawei Consumer Business Group i pratite nas na društvenim mrežama i forumu:

Facebook: https://www.facebook.com/HuaweiMobileHrvatska/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilehrv/

YouTube: Huawei Mobile Croatia - YouTube 

Forum: https://consumer.huawei.com/hr/community/

Vaša reakcija na temu