Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO: Izgradite stil na basic i klasičnim komadima
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO: Izgradite stil na basic i klasičnim komadima

Klasičarka se ne zamara kolor shemom: tolerira akromatske boje, elegantni camel, tamnu ili izrazito svijetlu nijansu plave i pokoji diskretni detalj u življoj boji

Ako već sami niste jedna od onih modnih s(p)retnica koje su uvijek i u svakoj prigodi odjevene besprijekorno, gotovo filmski, sigurno ste se susretali s njima. To su one žene koje već izdaleka izgledaju kao da ovog trenutka mogu na sastanak uprave, na čašu šampanjca na jahti, na ručak u a'la carte restoran. A ovdje u dvjema riječima razotkrivamo tajnu njihova uspjeha: classic i basic. 

Klasičarka shoppingira nezaslijepljena trendom, imuna na najnovije modne zapovijedi: ona ulazi u trgovinu s jasnom spoznajom kako želi izgledati i kupuje samo ono za što zna da će moći nositi sljedećih pet godina (ponekad i dulje!). Njena je modna ikona Coco, njena je omiljena modna izreka: 'Nikad ne možeš imati previše bijelih košulja', njen je predmet želja savršena crna salonka umjerene visine pete, njene su sunčane naočale one koje je nosila Audrey Hepburn u 'Prazniku u Rimu'. 

Klasičarka se ne zamara kolor shemom: tolerira akromatske boje, elegantni camel, tamnu ili izrazito svijetlu nijansu plave i pokoji diskretni detalj u življoj boji. S vremenom je 'popustila' jeansu, ali ima svoj model u kojem izgleda savršeno i ne prepušta se trenutnim modnim hirovima. Od tenisica bira samo klasične ili retro modele, remenje, nakit i satovi su diskretni, iako luksuzni... i, treba li reći, nije ljubiteljica logomanije. 

Iako nekima 'na prvu' sve ovo može zvučati malo predvidivo, rezultat ove fashion filozofije je pametno osmišljen ormar u koji se može posegnuti gotovo zatvorenih očiju i izaći na ulicu kao - istinska dama (i bez modnih drama). 

Vašu dnevnu dozu modne inspiracije pronađite u Jokerovoj modnoj rubrici Joker Fashion Portfolio

Vaša reakcija na temu