Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Restoran Noir u suradnji s vinarijom Kolarić ovog petka i subote u Splitu organizira dane Plešivice

Restoran Noir u suradnji s vinarijom Kolarić ovog petka i subote u Splitu organizira dane Plešivice

Biti izvrstan u onome što nudiš kako bi privukao sve one koji to znaju prepoznati i cjeniti, cilj je Noir tima

Zahvaljujući suradnji restorana Noir i vinarije Kolarić ovog petka i subote u Splitu slijedi nova eno-gastro priča, Plešivica u Splitu.

Tri slijeda autohtonih plešivičkih jela nude se za svega 120 kn, uz promotivne cijene vrhunskih vina i šampanjaca vinarije Kolarić.

Legenda govori kako je vino Kolarićevih teklo onoga dana kad je Jastrebarsko dobilo status 'slobodnoga kraljevskog trgovišta'. Od tog vremena pa sve do danas radilo se, napredovalo, ustrajalo... i utiralo put generacijama koje će implementirati tradiciju, iskustvo i znanje u savršenstvo vina.

Nakon nekoliko mjeseci suradnje taj rad i kvalitetu prepoznali su i u restoranu Noir i nastala je nova eno-gastro priča.

- Neraskidive su veze onih koje vino i hrana vežu, zato budite dio nas ovog petka i subote u restoranu Noir, Bihaćka 2 b (prizemlje zgrade Lavčević) - poručili su.

Informacije i rezervacije na 0958376083.

Vaša reakcija na temu