Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Maksim Bašić SPALATO SPA Za vrhunski wellness doživljaj više ne treba putovati izvan Splita!

SPALATO SPA Za vrhunski wellness doživljaj više ne treba putovati izvan Splita!

Novoobnovljeni Spalato Spa sinoć je predstavljen splitskoj javnosti gdje su se okupili dosadašnji korisnici usluga među kojima brojni poslovni partneri, poduzetnici i sportaši

Nakon završetka renovacije spa & wellness centra u sklopu hotela i dobivanja pete zvjezdice ovog ljeta, više od 250.000 putnika diljem svijeta svojim glasovima je donijelo novoobnovljenom Spalato Spa i međunarodno priznanje - 'World Luxury Spa Award 2021' u kategoriji modernih, luksuznih hotela ('Luxury Modern Hotel Spa Worldwide'). Birajući između stotina hotelskih wellness & spa centara diljem svijeta, nagrada je krajem rujna stigla u Split zahvaljujući jedinstvenom konceptu koji je osim u interijeru temelj i svih tretmana u ponudi koji se izvode prirodnim, organskim proizvodima. More, kamen i svjež zrak prepoznatljivi su simboli Dalmacije koje je arhitektonski JE'R Studio Jelene Radalj pretočio u jedinstveni ambijent Spalato Spa centra, a vrhunski stručnjaci i terapeuti integrirali ljekovita svojstva ružmarina, bora i lavande kako bi se postiglo autentično iskustvo opuštanja i relaksacije. Spalato Spa to doista i jest - jedinstveno, očaravajuće mjesto koje na poseban način povezuje lakoću opuštanja svojstvenu Splitu s najsuvremenijim dostignućima wellness & spa industrije.

Spalato Spa sinoć je predstavljen splitskoj javnosti gdje su se okupili dosadašnji korisnici usluga među kojima brojni poslovni partneri, poduzetnici i sportaši kao što su olimpijci u taekwondou, Matea Jelić i Toni Kanaet te sestre Ana i Lucija Zaninović.


Riječ je o zasigurno najkvalitetnijem spa doživljaju koji grad pod Marjanom nudi. Na 2.600 m2 ove mirne oaze smjestio se 23-metarski grijani, unutarnji bazen stvoren za one koji obožavaju plivanje, potom dva hidroterapijska bazena, jacuzzi, dvije finske saune i parna kupelj. Tu su još i hladna fontana, Bucket shower tuševi, dovoljno prostora za opuštanje na udobnim ležaljkama i tiha soba. Sve to, naravno, s otvorenim pogledom na more kako bi vam tijekom istinske relaksacije pogled mogao slobodno lutati po horizontu. Za potpunu privatnost i personalizirano wellness iskustvo za jednu osobu ili par, na raspolaganju je ekskluzivni, privatni spa sa zasebnim ulazom dok su velika terasa i vanjski bazen omiljeni među gostima koji se za posjet odluče u toplijim mjesecima. 

- Vjerujemo da sve što uistinu čovjeku treba se može pronaći u prirodi i to primjenjujemo u masažnim tretmanima, ritualima tijela, kineskoj terapiji i u tretmanima lica preparatima vrhunskih brendova. Kupelji i opuštajući tretmani uključuju razne pilinge i obloge, širok raspon masaža i aromaterapiju, vruće kamenje i široku ponudu azijskih masaža certificiranih terapeuta - istaknuli su stručnjaci iz Spalato Spa centra.


Velika novost u ponudi je i najsuvremeniji aparat za neinvazivno pomlađivanje kože lica – ICOON OxyJet s posebnim dodacima za njegu kože oko očiju i usana, koji blago uvećava usne bez iglica i filera te ICOON aparat za tijelo koji je dostupan na svega par adresa u Europi.

Među ljubiteljima wellnessa nezanemariv je broj aktivnih osoba pa osim teretane i sobe za jogu tu su i vrsni instruktori za privatne treninge, a Splićane povodom otvorenja očekuje čitav niz posebnih paketa i promotivnih ponuda kako bi što više naših sugrađana moglo doživjeti svu ljepotu ekskluzivnog wellness & spa centra u svom gradu.

Vaša reakcija na temu